Bediening

Voor de bediening van de raamsystemen zijn meerdere mogelijkheden die u hieronder in de verschillende uitvoeringen kunt zien.

De eenvoudigste bediening is de bediening met een hendel. Voor de Heycop Exter-18 zijn meerdere hendels beschikbaar. De meeste bekende is de hefboomgreep. De lushendel is een hendel die binnen kort weer in productie genomen zal worden om het traditionele uiterlijk weer in ere te herstellen.

Voor de industriële systemen Geze en Hautau bestaan strak uitgevoerde hefbomen maar ook geïntegreerde windwerksystemen die met slinger en/of motor kunnen worden aangestuurd.

Om een systeem nauwkeurig te kunnen bedienen en bijvoorbeeld slechts gedeeltelijk te openen kan gekozen worden voor een windwerk van Heycop. Deze windwerken met afneembare hendel zorgen voor het probleemloos openen van de ramen. Indien het niet gewenst is dat een ieder het raam bediend neemt men de hendel weg. Ideaal voor scholen en openbare ruimtes.

Het Windwerkmechaniek van Heycop is een oersterk staaltje originele kwaliteit, extreem lange levensduur in alle omstandigheden.

De systemen Multiflex en Miniflex van UCS kunnen worden bediend met behulp van een flexibele kabel die via het windwerk de kettingkasten aandrijft voor het openen en sluiten van het raam.

Aflopend

1-12 of 47

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Aflopend

1-12 of 47

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4