verified Gemakkelijk en snel bestellen! verified Voor 12:00 uur besteld, volgende dag in huis (indien op voorraad)

Heycop Exter-18

De solide oplossing voor uitzetramen

Met de Heycop Exter-18 bovenraamsluiting krijgt u eerste klas degelijkheid in huis. U kunt kiezen uit vele uitvoeringen. Kiest u er voor om het raam te bedienen met een hefboom of met een windwerk? Bij beide blijft de werking solide.

De Heycop Exter-18 bestaat al jarenlang en heeft bewezen ook onder moeilijke omstandigheden goed en probleemloos te kunnen functioneren.

Wat is de Heycop Exter-18?

Met de Heycop Exter-18 haalt u een beproefd product in huis dat u veel kwaliteit beidt en met alleen gering onderhoud jarenlang zonder problemen zal functioneren.
De basis van de Heycop Exter-18 is een horizontale aluminium stang voor het raam en een aluminium verticale as aan de zijkant van het raam voor de bediening. Bijna alle onderdelen die aan de stang en as vastzitten, zijn gemaakt van aluminium. Zij geven de totale sluiting een zeer strak en degelijk uiterlijk.

Duurzaamheid

Door zijn duurzaamheid wordt de Exter-18 toegepast in:

  • woningen
  • scholen
  • kantoren
  • ziekenhuizen
  • winkelcentra
  • bedrijfhallen

Maar ook in woningen komt u de Heycop Exter-18 tegen. Vooral voor senioren en minder validen wordt de Heycop Exter-18 regelmatig gemonteerd. Hierbij komen de bedieningsmogelijkheden goed van pas.
De uitvoering met de hefboomgreep is voor minder validen een uitstekende oplossing. Maar ook de uitvoering met een windwerk met (wel of niet afneembare) slinger wordt hier vaak gebruikt.

Toepassingen

De Heycop Exter-18 is geschikt voor uitzetramen en is toepasbaar op alle gangbare raamsystemen van hout, kunststof, aluminium en staal.
De afwerking is aluminium geanodiseerd. De kunststofdelen zijn in grijs en zwart. De staaldelen zijn verzinkt-verchroomd.

Verschillende afmetingen

De juiste maten van de Heycop Exter-18 zijn afhankelijk van de raamhoogte, de raambreedte, terugligging en de bedieningshoogte.
De Heycop Exter-18 basisset is verkrijgbaar in 2 basismaten:

  • ramen tot 350 mm hoog
  • ramen vanaf 350 mm hoog

De raambreedte bepaalt de lengte van de horizontale as. Als deze langer is dan 1250 mm komt er een extra steun voor de stevigheid.
De terugligging bepaalt samen met de raamhoogte hoe ver het raam open kan. Hier zijn wel richtlijnen voor.

Heycop Exter 18 ½

De Heycop Exter 18 ½ is technisch gelijk aan de Heycop Exter 18. De toevoeging van ½ houdt in dat de bovenraamsluiting maar met één sluitpunt is uitgevoerd. Dit in tegenstelling met de type Heycop Exter-18. Hierbij zijn er altijd twee sluitpunten.
Het gebruikt van de Exter-18 ½ is beperkt tot kleinere raamafmetingen:

  • voor ramen tot 350 mm hoog
  • voor ramen tot 700 mm breed

Advies nodig?

Wij adviseren u graag voor alle mogelijkheden van dit systeem. Samen maken wij de juiste oplossing voor de bedieningsmogelijkheid op afstand.

corporate_fare
KVK nummer 30068630
credit_card
BTW nummer NL 82.40.87.860.B.04

Contact

location_on
Adres Archimedesbaan 10 3439 ME Nieuwegein, Nederland
smartphone
Telefoonnummer 030 - 635 4900
mail
chat
Whatsapp 06 - 11 850 860
logos
© Copyright 2024 Heycop Systemen | Website door Nextlead