verified Gemakkelijk en snel bestellen! verified Voor 12:00 uur besteld, volgende dag in huis (indien op voorraad)

Kort gezegd: 100 jaar kwaliteit in raam- en deuropeners!

Raam- en deuropeners! Dat is waar Heycop Systemen BV voor staat. Maar niet zomaar raam- en deuropeners. Eigenlijk twee uitersten. Aan de ene kant het traditionele hang- en sluitwerk dat wij al meer dan 100 jaar in het programma hebben en aan de andere kant hypermoderne home automation oplossingen.

Een tussenweg kan ook, zolang het maar maatwerk is. Heycop is niet van de 13 in een dozijn. Heycop Systemen staat voor uitmuntende kwaliteit, excellente service en klantspecifieke oplossingen. Daar waar anderen slechts de keuze hebben uit een aantal standaardproducten, biedt Heycop altijd een oplossing voor ieder probleem. Dat wil overigens niet zeggen dat wij geen standaard oplossingen kunnen bieden. Daar hebben wij onze webshop voor. Een grote range aan artikelen die eenvoudig 24/7 online zijn te bestellen.

En Heycop Systemen bevindt zich in goed gezelschap. Met Heycop Non Ferro Gieterij Utrecht hebben wij de mogelijkheid om geïndividualiseerd hang- en sluitwerk in kleine series te maken. Zoals bijvoorbeeld voor de Cruise terminal in Rotterdam of karakteristieke monumentale grachtenpanden in Amsterdam. Met Heycop Smart Innovations aan onze zijde, bieden wij high tech oplossingen voor het openen van ramen en deuren. Met geavanceerde elektronica en software en vaak met slimme zonne-energie en batterij-oplossingen.

Niets is voor ons onbereikbaar

Heycop Systemen is dé leverancier en dé specialist van bovenraamsluitingen. Het oude beslag, gegoten messing onderdelen gemonteerd op stalen buizen hebben wij enkele jaren geleden opnieuw in productie genomen naar aanleiding van vragen van onze klanten.

De originele tekeningen uit 1950 hebben als basis gediend om het beslag weer nieuw leven in te blazen. Het beslag is toegepast in het project de Cruise Terminal te Rotterdam. Zie elders op de webshop onder “projecten”.

Naast de antieke beslagen hebben wij ook enkele systemen van Duitse systeemhuizen in ons programma. Met deze beslagen kunnen alle ramen op afstand worden geopend, valramen, uitzetramen maar ook taatsramen. Diepliggende ramen in de gevel of juist vlakliggende ramen kunnen worden geopend. Met stangen, muuroverbrengers en flexibele stangen kunnen alle mogelijke hindernissen worden overbrugd. Wij krijgen elk raam open!

 

Geschiedenis

Heycop Systemen is ontstaan uit Metaalindustrie Heycop. Deze onderneming werd opgericht in 1923 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een belangrijke bedrijf op haar vakgebied in Nederland. Heycop stond toen en staat nog steeds voor hoogstaande technische producten. De slogan van toen kan ook vandaag nog worden gezegd:

Men kiest Heycop …. men kiest betrouwbaarheid.

 

In 1982 is er gekozen om Metaalindustrie Heycop op te splitsen in Heycop Metaal en Heycop Systemen. Zo kan Heycop Metaal zich richten op het gietwerk, terwijl Heycop Systemen verder kan groeien op het gebied van ventilatie en bovenraamsluitingen.

Heycop Systemen heeft in de loop der jaren het assortiment uitgebreid. Niet alleen meer de eigen ontwikkelde scharnieren en bovenraamsluitingen zitten in het assortiment. Heycop Systemen is tegenwoordig ook dealer van verschillende gerenommeerde merken op het gebied van raambeslag en raammotoren.

 

In 2013 heeft Heycop Systemen weer een grote stap gemaakt in de ontwikkeling. Het gehele assortiment Ventilatie hebben ze afgestoten om zich volledig te kunnen richten op de bovenraamsluitingen.

Het kantoor is gevestigd in Nieuwegein op de Archimedesbaan 10, waar de verkoopmedewerkers u graag verder helpen met uw vragen.

Heycop Systemen is een groothandel in bovenraamsluitingen. Vele IJzerwarenwinkels, Bouwbedrijven en installateurs behoren inmiddels tot onze vaste klanten.

corporate_fare
KVK nummer 30068630
credit_card
BTW nummer NL 82.40.87.860.B.04

Contact

location_on
Adres Archimedesbaan 10 3439 ME Nieuwegein, Nederland
smartphone
Telefoonnummer 030 - 635 4900
mail
chat
Whatsapp 06 - 11 850 860
logos
© Copyright 2024 Heycop Systemen | Website door Nextlead