verified Gemakkelijk en snel bestellen! verified Voor 12:00 uur besteld, volgende dag in huis (indien op voorraad)

De luxe

De Louvre 152 de luxe is een raam dat gevormd wordt door twee stijlen met traploos draaibare glashouders. In de stijlen zijn glasplaten geplaatst van 5 of 6 mm dikte en 152 mm hoogte. De Louvre 152 standaard is leverbaar met 2 t/m 15 kleppen. De kunststof hefboom met oog bedient de louvres. De hefboom is met de hand, met stokbediening of met motor verstelbaar. De standaard bedieningszijde is aan de linkerkant van binnenuit gezien. Een bediening aan de rechterkant is op bestelling leverbaar. Als de standaard maten niet passen is een extended versie nodig waarbij het bovenste deel een vaste glashouder heeft. Deze bovenste glashouder is op maat te maken. Voor afdichting aan de boven- en onderzijde worden extra afdichtprofielen geplaatst.

Materiaal

De stijlen en bedieningsstangen van de louvres zijn van aluminium profielen.
De draaipunten zijn Uv-bestendig kunststof spuitgietwerk.

Afwerking

De aluminiumdelen zijn standaard 15 micron blank geanodiseerd. Voor een unieke uitstraling of bijpassend met het kozijn zijn de louvres op bestelling leverbaar in een aantal RAL-kleuren.

Constructie

De glashouders zijn met een onderlinge afstand van 139,7 mm draaiend op de stijlen geplaatst, waardoor een overlap van 12,3 mm ontstaat. Aan één van de zijde zit een stangenstelsel met één of meerdere bedieningshendels. Het aantal bedieningshendels is afhankelijk van de lengte van de louvres (aantal kleppen).

Advies nodig?

Wij adviseren u graag voor alle mogelijkheden van dit systeem. Samen maken wij de juiste oplossing voor de bedieningsmogelijkheid op afstand.

Louvre de luxe

Geen producten gevonden die aan uw zoekcriteria voldoen.
corporate_fare
KVK nummer 30068630
credit_card
BTW nummer NL 82.40.87.860.B.04

Contact

location_on
Adres Archimedesbaan 10 3439 ME Nieuwegein, Nederland
smartphone
Telefoonnummer 030 - 635 4900
mail
chat
Whatsapp 06 - 11 850 860
logos
© Copyright 2024 Heycop Systemen | Website door Nextlead