verified Gemakkelijk en snel bestellen! verified Voor 12:00 uur besteld, volgende dag in huis (indien op voorraad)

Standaard

De Louvre 152 standaard is een raam dat gevormd wordt door twee stijlen met traploos draaibare glashouders. In de stijlen zijn glasplaten geplaatst van 5 of 6 mm dikte en 152 mm hoogte. De Louvre 152 standaard is leverbaar met 2 t/m 14 kleppen. Een hefboom zorgt voor de bediening van de louvres en is met de hand verstelbaar. De standaard bedieningszijde is aan de linkerkant van binnenuit gezien. Een bediening aan de rechterkant is op bestelling leverbaar. Als de standaard hoogte niet uitkomt is er een passtuk nodig. Voor afdichting aan de boven- en onderzijde worden extra afdichtprofielen geplaatst.

Materiaal

De stijlen, glashouder en bedieningshendel van de louvres zijn van aluminium.
De draaipunten zijn Uv-bestendig kunststof spuitgietwerk en de bedieningsstangen zijn van verzinkt staal.

Afwerking

De aluminiumdelen zijn standaard 15 micron blank geanodiseerd. Voor een unieke uitstraling of bijpassend met het kozijn zijn de louvres op bestelling leverbaar in een aantal RAL-kleuren.

Constructie

De glashouders zijn met een onderlinge afstand van 139,7 mm draaiend op de stijlen geplaatst, waardoor een overlap van 12,3 mm ontstaat.
Aan één van de zijde zit een stangenstelsel met één of twee bedieningshendels. Het aantal bedieningshendels is afhankelijk van de lengte van de louvres (aantal kleppen).

T-frame

Voor de vervanging van bestaande ramen kunnen wij een speciaal T-frame produceren. Dit frame wordt op maat gemaakt zodat u geen aanpassingen hoeft te doen aan het bestaande kozijn.
Nadat u de bestaande ruit hebt verwijderd kunt u dit T-frame op de zelfde wijze monteren. U hoeft alleen de glaslatten weer terug te plaatsen en de glasplaten van de louvres er in te schuiven.

Standaard of project louvres

De project louvres worden alleen op project basis verkocht. De projectlouvres hebben dezelfde technische specificaties als de standaard louvres met uitzondering van de bedieningshendel. Deze bediening zit rechtstreeks gekoppeld aan de kleppen en is speciaal voor een afstandsbediening met een motor, persluchtcilinder of kabelaansluiting.
De louvres 152 project zijn alleen op bestelling leverbaar.

Advies nodig?

Wij adviseren u graag voor alle mogelijkheden van dit systeem. Samen maken wij de juiste oplossing voor de bedieningsmogelijkheid op afstand.

Geen producten gevonden die aan uw zoekcriteria voldoen.
corporate_fare
KVK nummer 30068630
credit_card
BTW nummer NL 82.40.87.860.B.04

Contact

location_on
Adres Archimedesbaan 10 3439 ME Nieuwegein, Nederland
smartphone
Telefoonnummer 030 - 635 4900
mail
chat
Whatsapp 06 - 11 850 860
logos
© Copyright 2024 Heycop Systemen | Website door Nextlead