verified Gemakkelijk en snel bestellen! verified Voor 12:00 uur besteld, volgende dag in huis (indien op voorraad)

Louvres

Denk hierbij aan glasjaloezieën die worden gebruikt voor warmteafvoer in vliesgevels of voor het afschermen van galerijen tegen wind en regen. Glasjaloezieën kunnen handbediend of elektrisch bediend worden toegepast of in een vaste stand geplaatst worden.

Frisse lucht

De louvres of ook wel glasjaloeziën genoemd, zijn de perfecte oplossing om daglicht met frisse lucht te combineren. Een ideaal product dus voor galerijen en atriums. Ontwerpers krijgen met de glasjaloezie de mogelijkheid om creatieve accenten te leggen en om ventilatievoorzieningen onopvallend in grote glaspartijen te integreren.

Eenvoud

Een sterke eigenschap van de louvres is de eenvoud van dit product. Eenvoud in ontwerp, bediening en installatie.

Glasjaloezieën

De louvres worden voorzien van gehard glas. De glasplaten kunnen een maximale lengte hebben van 1000 mm. Als de opening van het raam meer is dan 1000 mm met deze worden opgedeeld en is er een tussenstijl noodzakelijk.

Toepassingen

De toepassingsmogelijkheden van de glasjaloeziën zijn veelzijdig. Kijkt u in de nieuwbouw van kantoren en meerlaagse wooncomplexen omhoog dan vindt u in het atrium vaak de louvres zitten. De glasjaloeziën leveren hier een belangrijke bijdrage aan de interne klimaatregeling.

Standaard, deluxe of project hendel

De glasjaloeziën zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar

  • Standaard
  • Deluxe
  • Project

De standaard en project louvres zijn gelijk aan elkaar. Het verschil is de bedieningshendel. Zie voor meer info hierover bij onze standaard louvres.

De Deluxe louvres heeft in tegenstelling tot de standaardlouvres een kunststof glashouder. Hierdoor krijgt de louvres een luxere uitstraling. Op onze deluxe pagina leest u hier meer over.

Snelle en eenvoudige installatie

De louvres kunnen op 2 manieren worden bevestigd:

  • Ze worden geleverd met schroefgaten waardoor de louvres gemakkelijk op het kozijn worden geschroefd.
  • Ze worden geleverd met klikblokjes. De klikblokjes worden eerst op het kozijn geschroefd. Daarna zijn de louvres snel op het kozijn geklikt.

Heeft u de louvres gemonteerd, dan rest alleen nog maar het inschuiven van de glasplaten.

In industriële omgevingen bewijzen glasjaloeziën vooral hun nut door de lichtinstroom te combineren met de afvoer van warmte.

De louvres worden ook steeds meer toegepast in de glazen puien van flatgebouwen. Op de galerij van het gebouw kan het erg warm worden. Door een aantal vaste ramen te vervangen met de louvres komt er frisse lucht in de galerij. Ook de woningen die aan de galerij zitten krijgen zo een mogelijkheid om hun huis goed door te laten waaien.

Verschillende kleuren

De standaard uitvoering van de louvres is geanodiseerd. Wilt u echter een unieke uitstraling aan de gevel dan zijn de louvres ook leverbaar in elk beschikbare RAL-kleur.

Bediening

De louvres kunt u bedienen:

Met de hand

    Voor louvres waar u gemakkelijk bij kunt, is de handbediening ideaal. U bepaald vooraf of u de bediening aan de linker- of rechterkant wilt hebben. De hendel bewegen en de louvres gaan open of dicht.

Met een motor

    een andere mogelijkheid voor het bedienen van de louvres is om deze elektrisch te bedienen door een motor. Dit kan een enkel raam zijn met de bediening van een schakelaar. Maar de motor kan ook worden aangesloten op een centrale aansturing die reageert op een wind- en regensensor.

Benodigde ruimte voor montage

Door de standaard hoogte van de glasplaten hebben de louvres standaard afmetingen. Is uw raam net wat hoger dan kunt u een passtuk toevoegen. Dit is een vaste lamelle die u op maat kunt maken. De glasplaat hiervoor wordt op de juiste hoogte geleverd.

Niet geschikt

Glasjaloeziën zijn niet bedoeld als thermische scheidingsconstructie en zijn niet volledig wind- en waterdicht maar zijn bedoeld als esthetische toevoeging aan uw gevel.

Advies nodig?

Wilt u dit systeem graag toepassen, maar heeft u die ruimte niet? Stuur ons een bericht. Wij denken graag mee voor een oplossing.

Geen producten gevonden die aan uw zoekcriteria voldoen.
corporate_fare
KVK nummer 30068630
credit_card
BTW nummer NL 82.40.87.860.B.04

Contact

location_on
Adres Archimedesbaan 10 3439 ME Nieuwegein, Nederland
smartphone
Telefoonnummer 030 - 635 4900
mail
chat
Whatsapp 06 - 11 850 860
logos
© Copyright 2024 Heycop Systemen | Website door Nextlead