verified Gemakkelijk en snel bestellen! verified Voor 12:00 uur besteld, volgende dag in huis (indien op voorraad)

Raamsluitingen

Raamknip

Een raamknip is de meest eenvoudige manier om een bovenraam te openen. Met de hand of met een stok trekt u de knip naar beneden waardoor het raam naar binnen valt. De raamknip is te monteren op een valraam.

Charisma kraamkruk

De Charisma raamkrukken hebben een innovatieve ronde vormgeving met een zeer hoge kwalitatieve afwerking. De Charisma raamkruk heeft een eenvoudige drukknop waarmee de raamkruk automatisch vergrendelt in een gesloten toestand. De vergrendeling is met duim weer eenvoudig te ontgrendelen als u het raam opent. De Charisma raamkruk is leverbaar met een standaard knop of met een standaard knop met cilinderslot en sleutel.

De Charisma raamkruk is leverbaar in mat chroom, wit of zwart in zowel een linkse als een rechte uitvoering. Door de nokhoogtes van 12mm en 22mm is de raamkruk te combineren met een kunststof, aluminium of houten raam. Denk hierbij wel aan de juiste raamspie.

Raamuitzetter

Een draairaam die naar buiten draait kunt u vastzetten met een raamuitzetter. De uitzetter heeft meerdere gaten waardoor u het raam op verschillende standen kunt vast zetten.

Filteren
corporate_fare
KVK nummer 30068630
credit_card
BTW nummer NL 82.40.87.860.B.04

Contact

location_on
Adres Archimedesbaan 10 3439 ME Nieuwegein, Nederland
smartphone
Telefoonnummer 030 - 635 4900
mail
chat
Whatsapp 06 - 11 850 860
logos
© Copyright 2024 Heycop Systemen | Website door Nextlead