Glasjaloeziën

Glasjaloezieën bieden de perfecte oplossing om daglichttoetreding en toe- en afvoer van lucht optimaal te combineren. Ontwerpers krijgen met de glasjaloezie de mogelijkheid om creatieve accenten te leggen en om ventilatievoorzieningen onopvallend in grote glaspartijen te integreren.

Denk aan glasjaloezieën die worden gebruikt voor warmteafvoer in vliesgevels of voor het afschermen van galerijen tegen wind en regen. Glasjaloezieën kunnen handbediend of elektrisch bediend worden toegepast of in een vaste stand geplaatst worden. Eenvoud is een andere sterke eigenschap van dit product.

Eenvoud in ontwerp, bediening en installatie. De toepassingsmogelijkheden van glasjaloezie zijn veelzijdig. In nieuwbouw van kantoren en meerlaagse woningcomplexen komen we de glasjaloezie vooral tegen wanneer in het ontwerp een atrium is opgenomen. Hier leveren glasjaloezieën een belangrijke bijdrage aan de interne klimaatregeling.

Met sensoren en electromotoren zijn hier volledig geautomatiseerde oplossingen te creëren. In industriële omgevingen bewijzen glasjaloezieën vooral hun nut door de lichtinstroom te combineren met de afvoer van warmte. Glasjaloezieën zijn niet bedoeld als thermische scheidingsconstructie en zijn niet volledig wind- en waterdicht maar zijn bedoeld als esthetische toevoeging aan uw gevel. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van de glasjaloezie in uw project.

De glasjaloeziën zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar: standaard, deluxe en project.

Louvre standaard Louvre de luxe